maanantai 4. kesäkuuta 2012

Parhaat palat

Lyödään nyt heti alkuun kaikki kortit pöytään, eli tässä minun parhaimmat paikat Ainon kodissa:  

Keittiön ruokapöytä

 Minusta on ihanaa katsella tässä pöydän ääressä kun Aino syö, se on niin kiehtovaa katseltavaa, kun oma pieni syö ihan itse. Miten pienet kädet ottavat ruokaa ja pistävät sen ruuan ihan omaan suuhun.. Pidän myös tästä seinästä, vaikka maalin sävy onkin väärä. Kävi nimittäin niin, että kotona päätin sävyliuskasta oikean sävyn ja jätin liuskan kotiin, kuinkas muutenkaan. Bauhausissa sitten ihmeteltiin miehen kanssa että mikäs se väri olikaan, ja olin ihan varma, että se on tämä! Kun seinä oli jo maalattu, huomasin ettei ollut tämä maali edes samasta lapusta.. Mutta ei kerrota miehelle, se ei nimittäin vieläkään tiedä! ;) Taulurykelmä idea on saatu Eijffingerin Memories-tapetista.


Maukuuhuoneen lipasto
 Lipasto on raahattu mökiltä kotiin, petsattu, hyllypaperoitu ja vaihdettu nupit. Rakkaudella kunnostettu silloiselle maha-asukkaalle. Päällä vanhoja herätyskelloja ja valokuvia. Seinällä olevat enkelitaulut olen saanut lapsena mummiltani ja mammalta, alapuolella ihan Tiimarin joulukortti. En ole millään tavalla uskonnollinen, mutta enkeleistä tulee turvallinen olo. Varsinkin kun ne on kulkenut mukana monta(kymmentä) vuotta.


Sänky:
Aino on alkanut unissaankin liikkumaan ja kääntyilemään niin paljon, että oli pakko siirtää sänky seinän viereen, ja toiselle puolelle pinnasänky. Aino nukkuu siis meidän kanssa samassa sängyssä (niin kuin koirakin ja välillä kissat). Sängystä on tullut ihana pesä, jossa on kiva aamuisin heräämisen jälkeen köllötellä Ainon kanssa. Pitäisiköhän tähän ostaa vielä sellainen ihana prinsessa verkko, vai mikä se on se sellainen kattoon ripustettava verkko. Katossa olisi koukkukin jo valmiina! :)
Viimeisenä olohuoneen Rakkauslipasto:
Tässä kohtaa neljä lempiasiaa. Muutaman viikon takainen romukaupasta löydetty jakkara, jonka päällystin mintunsinisellä ruusukankaalla, jalkoja ei tarvinnut kuin vähän pyyhkiä. Siitä tuli tosi kaunis. Sitten samasta romukaupasta keltainen lamppu, kaunis ku mikä. Keltainen Rakkauslipasto, Ikean. Ja sitten vielä ihana tauluni, sitä katsellessa tulee aina tosi rauhallinen olo.
Sellaisia juttuja löytyi Ainon kodista. Mitä piditte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla :)