tiistai 5. kesäkuuta 2012

Me

Tässä Ainon perhe:
Minä, hieman alle kolmikymppinen kotiäiti. Rakastan kauniita vanhoja tavaroita, puhtautta ja järjestystä. Kyllä, minulla on jonkunsortin siivousneuroosi. Pidän kirpputoreista, niiltä etsin yleensä Ainolle vaatteita ja leluja (sellaisia jotka voi pestä) ja tietysti vanhaaroinaa, eli vanhoja tavaroita jotka kelpaavat sellaisenaan tai jotka kunnostan omanlaisekseni ja toimivaksi. Kotiäitiys-urani jälkeen suunnitelmissa olisi lähteä opiskelemaan, vielä on hieman auki että mitä. Niin ja tietysti rakastan hirmuisesti alapuolella esiintyviä mussukoitani!



Aino. Iloinen pallero, joka on juuri oppinut ryömimään ja kasvattaa hurjaa vauhtia hampaitaan. Pitää kirjoista, koiran leluista, roskista lattialla, kukkuu-leikistä ja syömisestä. 11 kiloa täyttä tarmoa! :)


Mies, tuo arjen sankari joka urhoollisesti jaksaa raahautua töihin joka aamu kukonlaulun aikaan. Pakotettu usein erinlaisiin projekteihin ja huonekalujen kunnostamiseen vaimonsa toimesta.



Bostoninterrieri Luna. 7vuotias vanha rouva, tykkää juosta mökillä mopsiystävänsä kanssa ja on hyvin innoissaan Ainon sormiruokailusta, varsinkin niistä jotka tippuvat lattialle. Inhoaa vettä, kylmää ja hyttysiä. Viihtyy parhaiten kotisohvalla tyynyjen alla.


Nelli 7v. Omituinen otus, kiltisti sanottuna tällä kissalla ei taida olla kaikki muumit laaksossa. Esim. pissaa seisovalteen, puree (lämmitys)pattereita, syö lattialta löytyviä kissankarvoja, sotkeentuu jalkoihin ym. Silti rakas mussukka.

Nuuhku 7v, adobtiokissa. Hassu vanha ilkimys. Muutamat ekat vuodet meni niin ettei antanut meidän koskea ollenkaan, nyt ei pääse siitä irti.. :)


Omista syistäni en näytä blogissa omaa tai mussukoideni nassuja. Paitsi elukoiden. Luulen että niitä ei kiinnosta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla :)