keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Kirppikseltä

Viime viikon kirppislöytöjä: Pieni emalikippo, tykkään näistä ihan hirveästi. Siellä olisi ollut myös isompi kippo, ihan ehjä ja kivat kuviot, 4e. Enpä sitten ostanut, tiedä taas mikä järki siinäkin oli.


Messinkikehykset enkeli-kortille. (Ihan aitoa messinkiä, luki kehyksen takana olevassa tarrassa...)


Enkeli-sarja


Jihuu, perjantaina lähdetään mökille ja tietysti mökkikaupungin romukaupan kautta! Viime kerralla löysin romukaupan pihalta vanhan valuurautaisen kamiinan/padan/jonkun uunin, ja jäin sitten miettimään sitä moneksi päiväksi mökillä. Olisin halunnut sen mukaani (eihän se varmaan paljoa painaisi...) kotiin, maalata jollain ihanalla pastellisävyllä, kiillottaa ja puunata, ja pistää sisälle kynttilät. Ikäänkuin takka. Kun mies lähti sitten kaupunkiin käymään, käskin menemään romukaupan kautta ja ostamaan sen kamiinan (kyllä sä sen jaksat nostaa, ei se nyt niin painava voi olla, sanoin) hinnallamillähyvänsä. No se oli jo myyty, eli se siitä sitten. Niin piti vaan sanomani että ties mitä tälläkertaa tarttuu mukaan.. :)

Ja olihan tässä kirjoituksessa jokin opetuskin: jos löydät jotain ihanaa kirppikseltä, osta se heti äläkä jää hautomaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla :)