maanantai 2. heinäkuuta 2012

Tarpeelliset alennuslöydöt

Tänään käväisin Myllyssä etsimässä miehelle synttärilahjaa, samalla tietysti vähän harhailin muihin kauppoihin.. :)

Hennesistä löysin Ainolle kesätohvelit, sellaiset jotka pysyvät jalassa. Riiviölle on tullut jokin juttu sukkiin ja kenkiin, ne on pakko saada pois jalasta, ja kun äiti pistää niitä takaisin jalkaan aletaan nauraa ihan hulluna. Hassu Aino.

Ja hiukan kasvuvarainen kylpytakki. Mutta kun se oli niin halpa! Hemtexistä.


Tiimarista pahvinen kerroskakkuvati vai mikä lie. Tykkään tästä tosissaan, mutta tämä on tosi huono laatuinen. Kiiltävä pinnoite on repeytynyt monesta kohtaa irti ja se on ihan vimpula. Ehkä Tiimarin jutuilta ei voi kovin suurta laatua odottaa, mutta oli kyllä pettymys. Jos olisin maksanut tästä täyden hinnan (7e) olisin kyllä palauttanut. Nyt se maksoi 3 euroa joten olkoon. Harmaassa "kahvassa" muuten näkyykin irronnut pintakalvo.



Viimeiseksi paras! Hemtexistä matto, kymmenen euroa. Aivan täydellinen hempeä väri ja hassun tuntuinen. Luulen että tämä on kylpyhuoneen matto, mutta en taida tätä sinne pistää. Itseasiassa tällä ei ole mitään paikkaa, mutta on se vaan ihana!


Nyt huomasin että nämä mun alennuslöydöt ei ollut ihan tarpeellisia tai käytännöllisiä.. Liian suuri kylpytakki (tulee kyllä joskus käyttöön), vimpula kakkuvati (ärsyttää) ja matto jolle ei ole paikkaa (mutta silti tooosi ihana!).

No löytyi ne synttärilahjatkin.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla :)