sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Keittiössä tapahtuu

Täällä blogin puolella on ollut vähän hiljaisempaa, on ollut kaikenlaista muuta puuhaa ja tekemistä. Katsotaan jatkosta, jaksaako tämä blogin kirjoittaminen tulevaisuudessa enää kiinnostaa..

Mutta keittiössä tapahtuu.. Tätä keittiön ikkunaseinää pohdin ja mietiskelin aika kauan, että mitä sille tekisin tai teenkö mitään. Seinällä oli pari kerrosta tapettia, päälimmäistä oli revitty joistain kohtia pois ja sitten maalattu päälle. Eli seinä oli todella järkyttävän näköinen, mutta silti valkoinen (asia jota arvostan suuresti tänne muuton jälkeen..).

Hetken mielijohteesta aloin sitten repimään tapetteja seinästä irti, ja aika helposti ne sitten lähtikin. Sen jälkeen pohdinnassa oli tapettia vaiko maalia.
Päädyin sitten maaliin. En kyllä vieläkään ole siitä valinnasta 100% varma, luulen että lopullisen ratkaisun teen vasta Bauhaussissa.
Tältä tämä seinä nyt näyttää. Yllätys yllätys, alta paljastui lisää ruskeaa! :)


Meinasin ensin liilaa, mutta ehkä päädyn sittenkin alemman väriläpyskän tumman turkoosiin. Ehkä patteri myös samalla värillä?


Tässä sävy näyttää vihreämmältä kuin oikeasti on. Aika vaikeaa ottaa kuvaa väriläpysköistä niin että sävyt näyttävät oikealta.


Mätsää myös verhoihin.

2 kommenttia:

Ilahduta minua kommentilla :)